22.2.17

Θεέ μου πόσο βλακεία ξόδεψες για μη τα βλέπουμε;;;

Ναι από το καλοκαίρι του 2015 οι πινακίδες (όχι μόνο αυτή αλλλά πάρα πολλές) στην οδό Ποταμού βρίσκονται καρφωμένες πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών ενώ υπάρχει άπλετος χώρος!!!!

Επίσης μη και περάσει κανείς ή κάποιο παιδί από κάτω έχουν μπει και στο κρίσμιμό αλλά και παράνομο ύψος του αγκώνα μέσης γυναίκας!!!!

Το μεγαλύτερο σχολείο του Πειραιά ακριβώς δίπλα, το ΕΠΑΛ Κορυδαλλού αλλά και το Γκαράζ του Δήμου ακριβώς εκεί!!! Αλλά και ακριβώς στο πέρασμα όλων των Γυμνασιόπαιδων από τον Καραβα και το Σχιστό Κορυδαλλού!!!

Τι κι αν δεκάδες δημότες έχουν παραπονοθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού και στην Αστυνομία;;;

Δύο χρόνια φαγούρα.....

Το λοιπόν το χρηματοδοτεί η Αντιπεριφέρεια Πειραιά με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Γαβρίλη σε μελέτη του Δήμου Κορυδαλλού (σκατά στα μούτρα τους δηλαδή καθώς να φανταστεί οποι΄οσδήποτε πως οι τύποι αποκλείσαν έξοδο σε σπίτια δεκαετιών γιατί απλά γουστάρουν την ομηρία και την εκδούλευση....)

Παίζουν λοιπόν με την σωματική ακεραιότητα των μαθητών του ΕΠΑΛ αλλά και των όμορων 4ου και 5ου Γυμνασίου στην μικροπολιτική σκακιέρα της Δεξιάς και στα τρυφερά του;;;

Υ.Γ. όσο για τον τηλεπερσόνα Διευθυντή του ΕΠΑΛ και Πρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ, γι άλλη μία φόρά, ετών δύο, μούγκα στη στρούγκα....