18.3.14

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α Νίκαιας-Ρέντη - Κορυδαλλού

ΚΕΕΡΦΑ :Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής 16 /3 ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Μάρτη ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας Ρέντη Κώστας Παπαδόπουλος και νυν υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης «Κόντρα στο Ρεύμα», από φασιστοειδή, που επέβαιναν σε μηχανάκι την ώρα που ο ίδιος περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Η επίθεση δείχνει για άλλη μία φορά ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε το αντιφασιστικό κίνημα προκειμένου να μην επιτρέψουμε τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής να αξιοποιήσουν την προεκλογική περίοδο για να σπείρουν την τρομοκρατία κατά της αριστεράς και των μεταναστών. Στη Νίκαια της Προσφυγιάς και της Αντίστασης με τα μαζικά και ενωτικά αντιφασιστικά συλλαλητήρια, με τις πρωτοβουλίες των συνδικάτων και όλων των φορέων και των συλλογικοτήτων, δεν επιτρέψαμε να γίνει η πόλη μας πεδίο δράσης των φασιστικών συμμοριών, όπως επιχείρησαν να τη μετατρέψουν μετά το άνοιγμα των γραφείων τους. Στην πόλη όπου συγκροτήθηκαν τα τάγματα εφόδου που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, γνωρίζουμε καλά ότι κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή γίνεται μαχαίρι στα χέρια τους.

Για αυτό χρειάζεται να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε το αντιφασιστικό κίνημα, μέχρι να τους διώξουμε από τους δρόμους και τις πλατείες και να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση και την ΕΕ που τους καλύπτει, παίζοντας το χαρτί του ρατσισμού, των κλειστών συνόρων και της Ευρώπης Φρούριο που δολοφονεί από το Φαρμακονήσι μέχρι το Κερατσίνι.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τα συνδικάτα, την αριστερά και κάθε συλλογικότητα να καταδικάσουν την προκλητική επίθεση και να δώσουν μαζική απάντηση στην παγκόσμια ημέρα δράσης κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού, το Σάββατο 22 Μάρτη στις 2μμ στην Ομόνοια και στη συναυλία που θα ακολουθήσει στις 4μμ στο Σύνταγμα.