28.11.13

Η Καίτη Κυλάκου ομόφωνα, υποψήφια Δήμαρχος
Κορυδαλλού για την δημοτική κίνηση "ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ"

Με ένα δυνατό και θερμό χειροκρότημα επικυρώθηκε και από το σώμα της γενικής συνέλευσης της Δημοτικής Κίνησης "ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ", ομόφωνα, η πρόταση της συντονιστικής επιτροπής, η Καίτη Κυλάκου να είναι εκ νέου υποψήφια Δήμαρχος της Κίνησης για τον Δήμο Κορυδαλλού.

Προηγήθηκε ο απολογισμός δράσης της Κίνησης από την επικεφαλής της, ενώ αναπτύχθηκαν και οι βασικοί άξονες του προγράμματος της Κίνησης για τις επόμενες εκλογές. Κάλεσε επίσης τον Λαό του Κορυδαλλού μέσα από ένα ερωτηματολόγιο που έχει συνταχθεί με 8 ερωτήματα, να συμμετάσχει στις απαντήσεις που θα διαμορφώσουν τις προτεραιότητες που πρέπει να έχει η επόμενη δημοτική αρχή.

Η υποψήφια Δήμαρχος, απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας σε δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς, της οικολογίας, στα κινήματα αντίστασης και αλληλεγγύης της πόλης, σε κάθε έντιμο και ανιδιοτελή πολίτη που αντιστέκεται στη λαίλαπα του μνημονίου και θέλει την ανατροπή.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν και ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης πολιτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ", Χρήστος Βρεττάκος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Νίκαιας-Ρέντη "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ", Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ έστειλε χαιρετισμό ο βουλευτής Β΄Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης.

πηγή: "η Κοκκινιά μας"