9.11.11

ξεφτύλα δίχως όρια!!! (έχει και Υ.Γ.)

Αυτή η ξεφτύλα δεν έχει ούτε όρια ούτε τέλος. Ο Δήμος Κορυδαλλού προσπαθεί και φροντίζει να ικανοποιεί με κάθε τρόπο κάθε απίθανη παρανομία οποιουδήποτε "πελάτη".

Ο ΚΟΚ προβλέπει 400ΕΥΡΩ πρόστιμο για κάθε παράνομο εμπόδιο στο οδόστρωμα. Δηλαδή για τα δύο εμπόδιο στην οδό Καραισκάκη 29 προβλέπει 800ΕΥΡΩ πρόστιμο. Και μην βιαστεί κανέις να μιλήσει για σκληρότητα και αυστηρότητα από τον Νομοθέτη διό τι πέρα από τον κανόνα που πρεέπι να ισχυεί αυτού του είδους οι παρανομίες έχουν οδηγήσει σε μαχαιρώματα, εμπρήσμους οχημάτων, απίστευτους καβγάδες κ.α.

Ε, λοιπόν, ναι για άλλη μία φορά ο Δήμος Κορυδαλλού αγνοεί κατάφορα την κοινή λογική και την Νομιμότητα και προωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα ώστε να νομιμοποιήσει την παρανομία αυτή αντί να επιβάλεί τα πρόστιμα που ορίζει ο Νόμος!!!

Και όπως όλα δείχνουν, ενώ ο Δήμος δεν έχει καμία εξουσιοδότηση από κανένα Νόμο να πάρει τέτοια απόφαση έτσι ώστε αυτή να είναι και νόμιμη συνεχίζει ακάθεκτος σε ένα γνώριμο του πλαίσιο αυθαιρεσίας που διασφαλίζεται από το απίστευτο και Αντισυνταγματικό Αρθρο 150 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων του 2005... το οποίο χρησιμοποιεί το σύστημα που μας έφτασε ως εδώ ως χώρα και θα τους καλήψει ως ακολούθως...

αρθρο 151. ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΤΑ-ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ- Γ Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Άσκηση και εξέταση προσφυγών

1 .α. Οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί ....
β. Η προσφυγή μπορεί να ...
2. Ο Γενικός Γραμματέας αποφαίνεται επί της προσφυγής, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός από την υποβολή της. Αν παρέλθει η ανωτέρω προθεσμία χωρίς να εκδοθεί απόφαση θεωρείται ότι η προσφυγή έχει απορριφθεί.

Οπότε επείδη η δημόσια οδός δεν είναι ¨¨ιδιοκτησία σας¨¨ δύσκολα θα μπορέσει κανείς να πάερι "έννομο συμφέρον" από την Εισαγγελεία αλλά ακόμη κι αν τα κατφέρει μπορεί να τον γράψει ο διορισμένος Γ.Γ. της Περιφέρειας (όχι αυτός που ψήφισες, ο διακοσμιτικός, ο άλλος!!!) στα τρυφερά του για έναν μήνα κι έτσι απλά και Αντισυνταγματικά την επόμενη μέρα καθαρίσανε...

Υ.Γ. κουφαλίτσες, το "υ" αντί για "ι" το είδατε στο τίτλο "ξεφτύλα δίχως όρια!!!" αυτά που συμβαίνουν στους δημόσιους χώρους και στα Δημόσια έγγραφα, όχι!!!