11.5.14

Μουστάκας Δημήτρης

O Δημήτρης Μουστάκας είναι μόνιμος κάτοικος του Κορυδαλλού από τότε που γεννήθηκε, αν και κατάγεται από την όμορφη Κίμωλο.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Απόφοιτος τεχνικής σχολής, εργάζομαι σαν επαγγελματίας εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος από το 1986.

Δηλώνει, Ανήσυχο πνεύμα, από παλιά καθως ασχολήθηκε με το συνδικαλισμό μέσα από το χώρο του επαγγέλματός μου. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά από το 1986, που απέκτησε την επαγγελματική μου άδεια.

Συμμετείχε για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της Κοινοπραξίας Ηλεκτρολόγων Πειραιά ενώ από τον Οκτώβρη του 2001 εκλέγοται μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Το 2005 αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. και τον Απρίλη του 2010 τη θέση του Προέδρου, την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα ασχολείται και με τους δευτεροβάθμιους οργανισμούς, σαν αντιπρόσωπος του Συνδέσμου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.), στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά (Ο.Β.Σ.Π.) καθώς και στην τριτοβάθμια Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), όπου είναι ενεργό μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια.

Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά καθώς και ορκωτός ελεγκτής.

Συνεχίζω τον αγώνα για μα καλύτερη πόλη μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη, ο οποίος αποδεδειγμένα αγωνίζεται για έναν καλύτερο Κορυδαλλό.

O Δημήτρης Μουστάκας είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό “ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ” και τον Σταύρο Κασιμάτη.