8.4.14

Το τρίγωνο της αμαρτίας;
Δήμος Κορυδαλλού, ΠΕΣΥΔΑΠ & "ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΑΠΝΟΗ"

Ανάρτηση από τον κ. Φωτεινόπουλο

403.156,98 ευρώ χωρίς... διαγωνισμό! Προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας και Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ)- "ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΑΠΝΟΗ" και Δήμο Κορυδαλλού βρίσκεται στο στόχαστρο του Ρακιντζή.
Μετρώντας τις υποθέσεις, η "ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΑΠΝΟΗ" είναι η τέταρτη περίπτωση όπου η σχέση του Δήμου Κορυδαλλού με "συναλλασσόμενες" οργανώσεις απασχολεί:

Η περίπτωση της ταυτοπροσωπίας του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Χριστοφορίδη (πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΟΣΤΟΣ) που ερευνά η δικαιοσύνη Η περίπτωση της ΜΚΟ- ΕΣΕΠΑ με τα μαϊμού πυροσβεστικά και το χορό των εκατομμυρίων ευρώ που βρίσκεται υπό δικαστικό έλεγχο για κακουργηματική απάτη.

Ο τρόπος λειτουργίας του εθελοντικού σωματείου "Ανάσα Ζώής", όπου τουλάχιστον υπήρξε εκ μέρους του Δημάρχου «πλημμελής έλεγχος», ενώ έχει ανασταλεί η προγραμματική συμφωνία με το Ίδρυμα Λάτση

Απόσπασμα από το δημοσίευμα της Καθημερινής (Σάββατο 5 Απριλίου 2014)
"...Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπως η κατάρτιση προγραμματικής σύμβασης που εγκρίθηκε ανάμεσα στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας και Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΑΠΝΟΗ και τον Δήμο Κορυδαλλού υπάρχουν υπόνοιες διαπλοκής καθώς υπάλληλος του ΠΕΣΥΔΑΠ είναι και πρόεδρος της επίμαχης ΚΟΙΝΣΕΠ. Η σύμβαση αφορά κτηνιατρικές δραστηριότητες, παροχή τεχνικών συμβούλων και εν γένει υποστήριξη των αξόνων παρέμβασης του ΠΕΣΥΔΑΠ. Το συνολικό κόστος είναι 403.156,98 ευρώ χωρίς... διαγωνισμό! ..."