16.9.10

Πως χάνονται τα χρήματα του ελληνικού λαού;

Σύμφωνα με τον Δήμο Κορυδαλλού μία ωραία μέρα ξύπνησε και βρέθηκαν μπάζα από το "πουθενά" μέσα σε δημόσια έκταση κι έτσι το έργο χάθηκε...

Το έργο που βλέπουμε εμείς στον ΚΟρυδαλλό εδώ και τρία χρόνια είναι να ανοίγουν τα λουκέτα είτε μέρα είτε νύχτα και να μπαίνουν τα φορτηγα μέσα στην δημόσια έκταση ως κύριοαλλά κι άλλα χειρότερα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι της Τετάρτης 15/9/10 από τον Κορυδαλλό. Για να γίνουν τα "πρώην λατομεία" αντί για το "Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού" μία τεράστια χωματερή γεμάτη μπάζα χρειάστηκαν περίπου 3 χρόνια και 18.000.000ΕΥΡΩ για την απαλλοτρίωση καθώς κι άλλα 4.679.080ΕΥΡΩ για την πρώτη εργολαβία.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Διάκος είχε ενημερώσει τον διευθυντή του γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αγγέλου,ότι με υπαιτιότητα της δημοτικής αρχής Κασιμάτη χάθηκαν τα έργα... κάτω από τα μπάζα.

Οι "δικαιολογίες και τα κουκουλώματα" πανταχόθεν δίνουν πάρτυ στον Κορυδαλλό αλλά οι εικόνες με φορτηγά γεμάτα μπάζα να αποθέτουν μέσα στην δημόσια και περιφραγμένη έκταση είναι αληθινές κι είναι χθεσινές (15/9/10).














Υ.Γ. Το παρόν στάλθηκε παντού και το korydallos.blogspot.com είναι στην διάθεση όλων για όποια στοιχεία.