22.6.09

Χάθηκε η αξιοπρέπεια ή ...

Στις 9 Ιουνίου γράφαμε για τα έργα της Νομαρχίας στον οδό Ποταμού, σήμερα 22 Ιουνίου επανερχόμαστε. Κύριε Μίχα εσείς σίγουρα γνωρίζεται πως η οδός Ποταμού είναι δρόμος ανηφορικός (και κατηφορικός αντίστροφα), επίσης σίγουρα γνωρίζεται πως στο Σχιστό Κορυδαλλού πιάνει χιόνι (50-55cm το 2007). Οπότε σίγουρα καταλαβαίνεται πόσο επικίνδυνες είναι οι λείες πλάκες (ιδιαίτερα ανάμεσα σε αντιολισθητικές) που τοποθετείται στα έργα στην οδό Ποταμού.

Ακόμη είναι γνωστό πως με το χιόνι τα λεωφορεία δεν αναβαίνουν Σχιστό, οπότε τα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου από τα Γερμανικά (Αναγέννηση) δεν ανεβαίνουν με το λεωφορείο όπως συνήθως αλλά αναγκαστικά με τα πόδια μέσο της οδού Ποταμού.

Τέλος κύριε Μίχα αυτό το έργο που εκτελεί η Νομαρχία πρέπει να είναι το πρώτο έργο που εκτελεί ΟΤΑ στην χώρα από ιδρύσεως του κράτους και δεν υπάρχει ταμπέλα να το διαλαλεί, να το προβάλει ή έστω να ενημερώνει τους πολίτες γι αυτό...

Κύριε Μίχα, πολύ κρίμα για το κόμμα σας (ΠΑΣΟΚ) να εκτελεί μία Νομαρχία του έργο για να μπει πλάτη και να στηρίξει έναν Δήμο που εκλέχθηκε δήθεν ως ανεξάρτητος αλλά με την ξεκάθαρη στήριξη και κάτω από τον πλήρη έλεγχο του έτερου κόμματος εξουσίας (ΝΔ).

Υ.Γ.: Δεν είναι κι η πρώτη φορά...
Υ.Γ.: Ήταν πολλά τα sms, πάρα πολλά