22.3.09

Το νερό νεράκι . . . κι όχι μόνο . .

Παγκόσμια Ημέρα Νερού σήμερα 22 Μαρτίου 2009.
Υπάρχει γεώτρηση του Δήμου στο Κορυδαλλό η οποία παραμένει αναξιοποίητη (πιθανόν να μην συμφέρει οικονομικά η χρήση της ακόμη) την οποία όμως κατακλύζουν αστικά λύματα αλλά και απορρίμματα φορτηγών.

κ. Δήμαρχε, κ. Νομάρχη
1. Γιατί αυτή την παρακαταθήκη για την πόλη μας την αφήνεται να καταστρέφεται;
2. Είναι επιτρεπτό για την Δημόσια Υγεία αστικά λύματα να κάνουν βόλτα στην πόλη εκατοντάδων μέτρων ως ότου φτάσουν στην γεώτρηση;


Ελπίζουμε να ενεργήσετε και να μας απαντήσετε, κάθε τι σχετικό θα αναρτηθεί εδώ. Αυτή η ανάρτηση στάλθηκε σήμερα Παγκόσμια ημέρα για το νερό σε Δήμαρχο και Νομάρχη με e-mail.

Τα καμένα, εκριζωμένα και κομμένα πεύκα στην πόλη μας, τα "δήθεν κλαδεμένα" δέντρα που περιέργως ξεραίνονται μετά από "κάμποσους μήνες", το "ιδιαίτερο" & "τεχνικό" κλάδεμα που εφαρμόζει η Υπηρεσία πρασίνου του Δήμου μας το οποίο σύναμμα δικαιολογεί η Διοίκηση επιφέρουν όλες τις αλλαγές προς το κακό.

Η άνοδος της θερμοκρασίας και η απομάκρυνση της βροχής έχει επίπτωση άμεσα το μικροκλίμα της πόλης μας και δυστυχώς σήμερα ήδη το ζούμε.

Παλαιότερα δεν χρειαζόμασταν κλιματιστικά στον Κορυδαλλό αλλά μόνο λίγο ανοικτό ένα παράθυρο, σήμερα . . . ζούμε άμεσα τα αποτελέσματα όλων των προηγούμενων ενεργειών και παραλείψεων.

Ως σήμερα δύο δήθεν δεντροφυτέψεις (υπερβολικά περιορισμένες) σε λάθος εποχή ή μία και με λάθος δέντρα η άλλη έχουν ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο μηδέν τα δύο τελευταία χρόνια όπως φυσικά και όλα τα προηγούμενα με εξαίρεση την δεντροφύτευψη στο δρόμο των Πυροβολείων επί Δήμάρχου Θεμελή.

Η μεγάλη διαφορά όμως είναι ότι τα δύο τελευταία χρόνια Δήμαρχε ζούμε μία αστείρευτη επίθεση στο πράσινο της πόλης και το αστικό και το περιαστικό . . . (μήπως έχει κανείς αλλεργία στο πράσινο;).