17.6.08

Γουρούνια και Βόδια του Αγίου Πνεύματος στον κορυδαλλό (update)

Κορυδαλλός, στην πόλη με τις χιλιάδες φυλακισμένους ανθρώπους τα γουρούνια και τα μοσχάρια (βόδια;) είναι λεύτερα.Συχνάζουν σε πλατείες, δρόμους και νησίδες της πόλης μας. Fast food για αυτά είναι τα σκουπίδια.Τα γουρούνια επιτίθενται σε σκυλιά και γάτες ενώ τα ταυριά κουτουλάνε κέρατα μεταξύ τους για την εξασφάλιση των σκουπιδιών προς τροφή.Καλή η ελευθερία αλλά ως ένα σημείο, διότι αν κάνεις μετωπική με χοίρο ή με βόδι (κάποια είναι κατάμαυρα να τα βάψει κάποιος φωσφοριζε) θα σε πάνε όσοι και τα πόδια του ζωντανού . . .Τώρα βέβαια και σε κανένα γεύμα αν συναντηθείς μαζί τους (τούμπανο στις διοξίνες μου φάνηκαν εμένα) πάλι τέσσερις θα σε πάνε, γιατί δεν νομιζω να τα έχει για παρέα τα οικόσιτα αυτά κανείς . . .

Υ.Γ. Το παρόν στάλθηκε (17 Ιουνίου 2008) και στον Νομάρχη Πειραιά. Περιμένουμε κάθε νέο και εξέλιξη τα οποία και θα δημοσιοποιήσουμε.

UPDATE: 21/06/2008, κανένα νέο από τον Νομάρχη Πειραιά και την Νομαρχία γενικότερα αλλά το συγκεκριμένο θέμα δημοσιοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή στον ιστοχώρο του katagelies.gr στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ , στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και αλλού . . .